Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Δύο ξένοι στο ίδιο υπουργείο! Στα μαχαίρια ακόμη Βορίδης -Γρηγοράκος για τις αρμοδιότητες

Μέρες έχουν περάσει από τον ανασχηματισμό και οι δύο ένοικοι της οδού Αριστοτέλους ακόμη να τα βρουν για το θέμα των αρμοδιοτήτων...

Τι κι αν μεσολάβησε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Τι κι αν έγινε εκτενής συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος ακόμη να τα βρούνε για το θέμα του καθορισμού των αρμοδιοτήτων.

Ο κ.Γρηγοράκος που επιμένει να αναλάβει τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, του δίνονται ο ΕΟΠΥΥ και το ΠΕΔΥ. Κάτι βέβαια που δεν τον ικανοποιεί δεδομένου πως αποτελούν δύο πεδία προβλημάτων.

Από την άλλη ο Μάκης Βορίδης αρνείται πεισματικά να αφήσει από τα …χέρια του το ΕΣΥ, γνωρίζοντας βέβαια ότι όλο το πολιτικό παιχνίδι παίζεται πλέον στα νοσοκομεία.
Μ αυτά και μ αυτά οι δύο άνδρες παρότι συγκατοικούν στην οδό Αριστοτέλους με τη βία ανταλλάσσουν λίγες κουβέντες.

Και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την παρέμβαση Σαμαρά Βενιζέλου βέβαια τις αρμοδιότητες τις έχει αναλάβει όλες ο Μάκης Βορίδης ο οποίος και υπογράφει και τα σχετικά έγγραφα και τις αποφάσεις.
Και κοντά από τους δύο, τη νύφη την πληρώνει η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα που ακόμη  δεν έχει αντικείμενο στα χέρια της.

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα…

iatropedia