Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τα έγγραφα για τα στοιχεία που ζητούσαν των πρός ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Συναδέλφων.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ                 
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
    

   Αποστολή στοιχείων υπηρετούντων ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας 


         Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ΑΜΕΣΑ και συγκεκριμένα σήμερα 13.12.2013  μέχρι  ώρα 12:00 μ.μ. συμπληρωμένους πίνακες  (για διευκόλυνσή
σας επισυνάπτουμε σχέδιο πίνακα) 
με τα στοιχεία του προσωπικού που υπηρετεί στους κλάδους ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας (ΥΕ Καθαριστριών, ΥΕ Πλυντηριών, ΥΕ Πρεσσαδόρων-Σιδερωτών) του νοσοκομείου σας ανά κατηγορία,ταυτοποιώντας τη θέση με τον υπάλληλο που την κατέχει εφόσον αφορά το σύνολο των υπηρετούντων και μόνο αριθμητικά εάν αφορά μέρος ή τμήμα αυτών.  
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας επισημαίνουμε ότι απο΄τον επισυναπτόμενο πίνακα προς συμπλήρωση, οι στήλες ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, Η ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΗ,δεν θα συμπληρωθούν. Θα συμπληρωθεί οπωσδήποτε η στήλη ΥΠΑΡΞΗ ΚΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ.