Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Κομοτηνή ξεσηκώνεται για την υποβάθμιση του νοσοκομείου της.

Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης, συμβολική κατάληψη των γραφείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και ενημέρωση το κόσμου με διανομή ενημερωτικού υλικού, πραγματοποίησαν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής...
...εκφράζοντας τη σφοδρή αντίθεσή τους στην κλιμακούμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου, με μείζον πρόβλημα την υποστελέχωσή του, καίτοι τις προηγούμενες ημέρες αποσπάστηκαν στην ορθοπεδική κλινική του δύο ιατροί προκειμένου αυτή να μην κατεβάσει ρολά!  
Στο πλευρό του νοσοκομείου Κομοτηνής βρέθηκε η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, η Γραμματεία Ροδόπης του ΠΑΜΕ, η τοπική οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η συνδικαλιστική παράταξη της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών, καθώς και πολίτες. 

Η συγκεκριμένη κινητοποίηση, όπως τονίστηκε, ήταν μόνο η αρχή.

inkomotini