Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήριο
Θα ήθελα να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής και ιδιαίτερα στη νεφρολόγο κ. Αναστασία Γεωργουλίδου για την επιστημονική και ταυτόχρονα ανθρώπινη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μητέρας μου Ευγενίας.
Οφείλουμε ως Θρακιώτες να θυμόμαστε τον αγώνα των εργαζομένων στο νοσοκομείο, από όποια θέση, όχι μόνο τις ώρες της ανάγκης αλλά καθημερινά, για να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα το αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό του, με την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν τα σοβαρά λειτουργικά κενά που το υποβαθμίζουν εδώ και χρόνια και μάς καθιστούν πολίτες β΄κατηγορίας.
Με εκτίμηση
Μαρία Αμπατζή