Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                  ΚΟΜΟΤΗΝΗ   22-2-2016
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Ανακινείται και πάλι το θέμα της αυτοτέλειας των Κ. Ε. Κ.Υ.Κ.ΑΜΕΑ και ένταξης τους στα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας όλων των γεωγραφικών περιφερειών της χώρας, από βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράστασης.
   Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής στέκονται με ιδιαίτερο σκεπτικισμό  στην πολιτική του «ράβε – ξήλωνε» για ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερες ομάδες συνανθρώπων μας.
   Είναι δε κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο της μεταφοράς των υπαλλήλων που υπάχθηκαν στη δικαιοδοσία του Νοσοκομείου Κομοτηνής με το καθεστώς της δημιουργίας των ΚΕ. Φ. Ι.ΑΠ.
   Σε μια εποχή που οι προσλήψεις είναι απαγορευτικές, η απομάκρυνση πεπειραμένου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων σε καίρια τμήματα στο υποστελεχωμένο Νοσοκομείο μας θα ήταν ένα ακόμη χτύπημα στην ήδη οριακή λειτουργία του.
   Ευελπιστούμε ότι η ρύθμιση της «επαναδημιουργίας» τέτοιων σημαντικών δομών δεν θα έχει πάλι «παράπλευρες απώλειες» για το Νοσοκομείο μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ