Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

    Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού παραλαμβάνουν από το Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ανθρωπιστική βοήθεια υπέρ των προσφύγων.
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία  του Συλλόγου, δίνοντας όχι μόνο υλικό αλλά επίσης κουράγιο και όραμα, ώστε να συνεχίσουμε παρόμοιες δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και συνοχής.
    Ευελπιστούμε ότι τα κοινωνικά αντανακλαστικά των συμπολιτών μας θα διεγείρουν δομές και συνειδήσεις.