Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής εκφράζει τα ειλικρινά του συλληπητήρια στην οικογένεια του για την απώλεια του συναδέλφου και Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ , Κασσέ Ερμή.

Το συνδικαλιστικό κίνημα χάνει ένα μαχητή που είχε να προσφέρει πολλά ακόμη στα συνδικαλιστικά και πολιτικά δρώμενα και καθίσταται φτωχότερο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου