Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου για τις πρόσθετες αμοιβές 2ου Τριμήνου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ           

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21-8-2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι στην ανακοίνωση με θέμα τις υπερωρίες Β΄ τριμήνου, αποφασίσατε πλειοψηφικά την επιλογή Γ. Να πληρωθείτε τους δύο ολόκληρους μήνες και το υπόλοιπο  που απομένει από το κονδύλιο των 76500€ (Β΄ τριμήνου) να προστεθεί στο ποσό του Γ΄ τριμήνου, ώστε να σας καταβληθεί ακέραιο το ποσό των υπερωριών σας και στους τρείς επόμενους μήνες, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η επιλογή αυτή είναι ανέφικτη διότι η Επίτροπος δεν νομιμοποιείται να μεταφέρει το υπόλοιπο του Β΄ τριμήνου, στο Γ΄ τρίμηνο.

Στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 20-8-2015 το Σώμα αποφάσισε, η περικοπή να είναι οριζόντια σε κάθε μήνα ώστε να καλυφθεί το ποσό των 76500€ που είναι διαθέσιμο.

Στα πλαίσια της διεκδίκησης, το Δ.Σ.. του Συλλόγου κατέθεσε πρόταση στη Διοίκηση για την κάλυψη της εξόφλησης των δεδουλευμένων του προσωπικού, για το Α΄ εξάμηνο του 2015, η οποία και έγινε δεκτή στη συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου της Πέμπτη 20-8-2015. Ταυτόχρονα με έγγραφο του, προς την 4η ΥΠΕ και το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο, την ΠΟΕΔΗΝ καθιστά γνωστό το πρόβλημα και ζητά τη συνδρομή τους για τη διευθέτηση του.

Συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου δυναμικά διεκδικεί την κάλυψη των περικοπών  για όλο το 2015, περιμένει όμως και από εσάς να συμμετέχετε πιο ενεργά στις συνελεύσεις, να διατυπώνετε τις απόψεις σας στα πλαίσια της δημοκρατίας και να μην παρατηρείται το θλιβερό θέαμα της λιγοστής εκπροσώπησης και της συνεχής όχλησης από πλευρά μας για να παρευρεθείτε.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.