Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Δ/ΝΣΗ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 45 ΤΗΛ.25310-57311 & FAX: 25310-73374


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΤΟ Ε-mail του Συλλόγου είναι:


το blogspot του Συλλόγου είναι:

sylergaznoskom.blogspot.com

και το FACE BOOK του Συλλόγου είναι:

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κομοτηνής

    Συνάδελφοι, Συναδέλφισες,
                                                 Ενημερωθείτε από το blogspot του Συλλόγου, αποτείνεται αίτημα φιλίας και γίνεται μέλη του FACE BOOK του Συλλόγου μας με στόχο ως εργαζόμενοι, ως λειτουργοί και ως θεματοφύλακες πλέον του Νοσοκομείου μας να τοποθετείστε δημόσια, να καταθέτε τις απόψεις σας, τις προτάσεις σας, να μπορέσουμε μαζί να διεγείρουμε τα αντανακλαστικά της Τοπικής μας Κοινωνίας, ενημερώνοντας όλους τους συμπολίτες μας για τα τεκταινόμενα στον χώρο του Νοσοκομείου αποκαλύπτοντας συνάμα τις ευθύνες όλων όσων κρύβονται.
    Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το κλίμα, τις βουλές και τις διαθέσεις όλων όσων «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ» για τον ευαίσθητο και νευραλγικό αυτό χώρο.
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ