Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά τον αποκλεισμό της ΑΚΕ από τις επικείμενες εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου, θα θέλαμε να δηλώσουμε απερίφραστα όπως και το πράξαμε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή, την καθολική αντίθεση μας για τον αποκλεισμό μιας συλλογικότητας μιας Παράταξης και κυρίως της εκφρασμένης βούλησης συναδέλφων.
    Ο πλουραλισμός, η συμμετοχικότητα και ο υγιής ανταγωνισμός αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους των συνδικαλιστικών αρχών, και της δημοκρατίας.
    Το πνεύμα και όχι το γράμμα του Νόμου για μας αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της συνοχής, της σύμπνοιας και της ενωτικότητας. Έννοιες που χρειαζόμαστε άμεσα κόντρα σε διχασμούς και διασπάσεις.
    Πάνω σε αυτές τις βάσεις λοιπόν είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε με οποιονδήποτε τρόπο για την αποτροπή αυτού του αποκλεισμού, και να συνεχίσουμε αταλάντευτα και με κοινούς στόχους για την αποκατάσταση των δικαίων, τόσο του Κλάδου μας όσο και της Κοινωνίας.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΝΟΣ


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ