Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ

    Σχετικά με την δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Λ. Γρηγοράκου όσον αφορά τη μετακίνηση ενός εκ των 2 Τεχνολόγων Ακτινολόγων του ΠΕΔΥ προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής και όλα όσα επικαλείται η Διοίκηση του ΠΕΔΥ σχετικά με την αποτροπή αυτής της μετακίνησης έχουμε  να σας αντιστοιχήσουμε τα κατωθι:
    Όταν το ΠΕΔΥ που με όσα δήλωσε στο φύλλο του Ελεύθερου Βήματος της 23/10/2014 απασχολεί μόνο σε πρωινή βάρδια 2 Τεχνολόγους για 20 εξετάσεις, στον αντίποδα το Ακτινολογικό του Νοσοκομείου πραγματοποιεί 120 εξετάσεις με 3 Τεχνολόγους χωρίς να προσμετρώνται διάφορα κύματα Πιστοποιητικών Υγείας.
    Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν ζητούμε την άμεση μετακίνηση τους ενός εκ των 2 συναδέλφων από το ΠΕΔΥ στο Νοσοκομείο του οποίου ο όγκος των εξετάσεων είναι πλέον δυσβάστακτος.
    Το αίτημα λοιπόν που απορρέει δεν είναι μόνο των εργαζομένων αλλά όλων των χρηστών υγείας του Νομού που εδώ και πολύ καιρό δυσχεραίνει η εξυπηρέτηση τους.
    Πρέπει επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν τόσο απέναντι στους εργαζόμενους όσο και απέναντι στην κοινωνία.


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ