Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Υπουργικές Αποφάσεις ΦΕΚ 243/6-02-2014

Ανακοίνωση για τους υπαλλήλους των Δήμων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων, ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που έχουν τεθί σε διαθεσιμότητα, κατ' εφαρμογή του άρθρου 80 του Ν. 4172/2013 (Α΄167), όπως ισχύει


Τους 526 σχολικούς φύλακες -ευπαθών ομάδων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λπ.- που είναι διοριστέοι σε θέσεις υγειονομικού βοηθητικού προσωπικού ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι παραμένοντες σε διαθεσιμότητα 1.044 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να δουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο σε λίγε ημέρες που λήγει η διαθεσιμότητά τους σε περίπτωση που δεν απορροφηθούν από κάποιον φορέα.
Οκτώ σχολικοί φύλακες διατίθενται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής σε θέσεις υγειονομικού βοηθητικού προσωπικού: Θεοδωρίδου Μαρίνα του Δημοσθένους, Καρακούσης Ευάγγελος του Παναγιώτη, Θεοδωρίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους, Καρακέζοβ Κωνσταντίνος του Χριστοφόρου, Κασιμτζίκη Θεανώ του Κυριάκου, Κοκκόρη Μαργαρίτα του Γεωργίου, Ντοσίδου Σταυρούλα του Νικολάου, Τρύπης Σγουρής του Ιωάννη. 

Αρχεία