Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Στέλνουν γιατρούς στο νοσοκομείο Κομοτηνής!

Μετά τις πανταχόθεν διαμαρτυρίες για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού.

Εδέησε τελικά...
...η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης, μετά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις του Διοικητή του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Ηρακλή Χατζηνέστωρος και το μπαράζ των αντιδράσεων που προκάλεσε το λουκέτο στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, να στρέψει το βλέμμα της στις μείζονες ανάγκες που ανακύπτουν από τη δραματική έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, «με αποφάσεις του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, μετακινούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», ένας Ορθοπεδικός ιατρός και ένας Καρδιολόγος, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες εφημεριακές ανάγκες του Νοσοκομείου». 
Ο ορθοπεδικός προέρχεται από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, και ο καρδιολόγος από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης. 

Οι δύο γιατροί αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα άμεσα (από αύριο κιόλας), και να παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι την πρόσληψη συναδέλφων τους για την κάλυψη των αναγκών.
inkomotini