Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διακυβεύεται η ποιότητα περίθαλψης στο νοσοκομείο Κομοτηνής λόγω έλλειψης προσωπικού


Προς τα τέλη του μήνα προσανατολίζετε να προκαλέσει νέα ευρεία σύσκεψη των τοπικών φορέων ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής, με αντικείμενο τα αυξανόμενα προβλήματα που ταλανίζουν τη λειτουργία του, όπως αυτά έχουν καταγραφεί, σταχυολογηθεί κα αξιολογηθεί, από την Επιτροπή που συστάθηκε κατά την προηγούμενη σύσκεψη που είχε γίνει στις 23/11/2012 (στο Εργατικό Κέντρο).

Στόχος των εργαζομένων είναι να παραβρεθούν στη σύσκεψη και...
...οι τρεις Βουλευτές της Ροδόπης (Ε. Στυλιανίδης – ΝΔ, Α. Χατζηοσμάν – ΠΑΣΟΚ, Α. Καραγιουσούφ – ΣΥΡΙΖΑ).

«Ζητούμε να ληφθούν αποφάσεις και όχι να δοθούν υποσχέσεις. Να μας βοηθήσουν, ειδάλλως δεν έχουν λόγω ύπαρξης», τονίζει σχετικώς η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρίνα Αποστολίδου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή του νοσοκομείου, είναι οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, που προοιωνίζονται όπως επισημαίνει η κ. Αποστολίδου, υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
ΙΝ ΚΟΜΟΤΙΝΙ ΝEWS