Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Συμμετοχή του συνόλου Νοσηλευτικού Προσωπικού σε Εκπαιδευτικά Προγράμματα


ΑΘΗΝΑ 12/12/2012
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 963
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
         κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ

Κύριε Υπουργέ,
Τα κοινοτικά κονδύλια μέσω του ΕΣΠΑ σε επιδοτούμενα σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων απευθύνονται στο σύνολο των υπηρετούντων στα Νοσοκομεία Νοσηλευτικού προσωπικού.
Όμως την αρμοδιότητα το Υπουργείο Υγείας την εκχώρησε στο Νομικό Πρόσωπο «ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ».
Η ΕΝΕ προκηρύσσει σεμινάρια που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη της αποκλείοντας το μεγαλύτερο αριθμό Νοσηλευτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Προκαλεί διακριτές συμπεριφορές στο Νοσηλευτικό  Κοινωνικό σχηματισμό.
Επειδή υπάρχουν καταγγελίες από Πρωτοβάθμιο Σωματείο και πολλούς υπαλλήλους των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, των Νοσοκομείων της Χώρας, θα πρέπει να παρέμβετε ώστε να διορθωθεί ο συγκεκριμένος αποκλεισμός.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                       ΜΙΧΑΛΗΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ