Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Λυκουρέτζος: Λεφτά υπάρχουν (για την εκλογική μας περιφέρεια)

Αντιγράφουμε από το ygeianet:
Χαρήκαμε που διαβάσαμε σε portal της Αρκαδίας (κλικ εδώ) πως ο κ. Λυκουρέντζος διέθεσε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο 400.000 ευρώ για εξοπλισμό και 60.000 για λειτουργικά έξοδα.
Πιστεύουμε πως η επιχορήγηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ότι ο υπουργός εκλέγεται στην Αρκαδία. Την ίδια ενίσχυση θα δώσει και στο Νοσοκομείο Πύργου που καταρρέει, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου που τα κακάρωσε, στα Νοσοκομεία Χαλκίδας και Καρύστου και εν γένει στα υπόλοιπα 131 Νοσοκομεία που ψυχορραγούν.
Έτσι δεν είναι κύριε Λυκουρέντζο;
Φαίνεται δηλαδή ότι «λεφτά υπάρχουν» φτάνει να βρίσκεστε στην εκλογική περιφέρεια του υπουργού.
Κατά τ άλλα νέο πνεύμα – νέα ήθη.