Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΕΔΗΝ

 


ΑΘΗΝΑ 14/10/2011

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2931



 

                Συναδέλφισσες – φοι,



                Η εκτίμηση πως το Πολυνομοσχέδιο που περιέχει όλα τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα για το Μισθολόγιο, Βαθμολόγιο, Εργασιακή Εφεδρεία, Εργασιακά κ.α. θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, με βάση την ημερήσια διάταξη της Βουλής, υπάρχει άμεση απάντηση και κλιμάκωση από τις Τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές ηγεσίες σε 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ.

                Η απόφαση αυτή μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ συμμετέχουμε στην διευρυμένη απεργία.

                Καλούμε τους εργαζόμενους και τα Δ.Σ. των Σωματείων με την ίδια αποφασιστικότητα και ενότητα να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και τη Πέμπτη.
 

                Στην ΑΘΗΝΑ:

ΤΕΤΑΡΤΗ Προσυγκέντρωση 10:30π.μ.  κάτω από τα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ  (Κεντρική στο Πεδίον του Άρεως 11:00π.μ.)  

ΠΕΜΠΤΗ Προσυγκέντρωση 10:30π.μ. στην Παλαιά Βουλή στο Άγαλμα Κολοκοτρώνη (Κεντρική στο Σύνταγμα 11:00π.μ.)
 

                Στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ με τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ




Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ