Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΕΔΗΝ Παρέμβαση για την εκκαθάριση μισθοδοσίας Οκτωβρίου

 










ΑΘΗΝΑ 21/10/11

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2960







ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΣΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

                      κο ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ





                Κύριε Υπουργέ,

                Η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. υποστηρίζει μηχανογραφικά τη λειτουργία 43 Νοσοκομείων. Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων του ΗΔΙΚΑ Α.Ε. τις οποίες κατανοούμε και στηρίζουμε δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια στην λειτουργία των Νοσοκομείων.

Προβλήματα που έχουν σχέση με τη διαχειριστική λειτουργία, λογιστική υποστήριξη, διαχείριση προσόντων, διαχείριση ασθενών και έκδοση Νοσηλίων, μισθοδοσίας προσωπικού και το διπλογραφικό σύστημα.

Είναι ορατός ο κίνδυνος για τα 43 Νοσοκομεία εκτός των άλλων να μην εκδοθούν εντάλματα Μισθοδοσίας και Πρόσθετων Αμοιβών για το προσωπικό. Βρισκόμαστε στο τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη και η Διοίκηση του ΗΔΙΚΑ Α.Ε. μεταφέρει στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων ότι αδυνατεί να εκκαθαρίσει τη μισθοδοσία του μηνός Οκτώβρη και έτσι οι υπάλληλοι των Νοσοκομείων δεν θα πληρωθούν τέλος Οκτώβρη.

Οφείλετε να αντιμετωπίσετε άμεσα το μείζον αυτό ζήτημα.

Σε αντίθετη περίπτωση οι εργαζόμενοι μαζικά θα προβούν σε επίσχεση εργασίας. 





ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ



                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                   ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ