Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ



ΑΘΗΝΑ 6/6/2011

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 2536

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΕΔΗΝ



Συνάδελφοι

Με απόφαση της Ε.Ε. στηρίζουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν στην Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε Κυριακή 5.6.2011 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ των συναδέλφων που εργάζονται σε χώρους ακτινοβολιών. Η περικοπή της ακτινολογικής αδείας μας βρίσκει αντίθετους και εντάσσεται στο πλαίσιο των λογιστικών πρακτικών της Κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας, αδιαφορώντας για τις συνθήκες εργασίας και τους εργαζόμενους.

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

1.Της Πέμπτης 9 ΙΟΥΝΙΟΥ από 10π.μ. έως το τέλος της βάρδιας και συγκέντρωσης κάτω από το ΥΥΚΑ στις 11.π.

2. Την Παρασκευή 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 24ωρη Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 11π.μ. κάτω από το ΥΥΚΑ. Θα ακολουθήσει Γ.Σ σε χώρο που θα σας ανακοινωθεί μέσα από την συντονιστική επιτροπή αγώνα που έχει συσταθεί.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Σωματείων να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους των Νοσοκομείων τους, να τους παρέχουν κάθε κάλυψη και βοήθεια που τυχόν θα ζητηθεί. Καλούμε τα Δ.Σ. των Σωματείων να συμμετέχουν στης απεργιακές συγκεντρώσεις κάτω από ΥΥΚΑ.

Τέλος να μεριμνήσουν για το αναγκαίο προσωπικό ασφάλειας στους χώρους σύμφωνα με τα ισχύοντα.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                     ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ