Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018




 ΑΝΟΙΧΤΗ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομειου , σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων Νοσοκομείου Κομοτηνής και με την διοικηση του Σισμανογλειου,  σας προσκαλούν στην εκδήλωση – αφιέρωμα στους Δωρητές Κωνσταντίνο Σισμάνογλου και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε όσους πρόσφεραν και προσφέρουν στη Δημόσια Υγεία .
Θα  ακολουθησει   η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου  2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης , Βασ. Γεωργίου 2,Κομοτηνη (απέναντι από το Πάρκο).


                                        ΔΣ    ΣΥΛΛΟΓΟΥ