Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώσεις

03.10.2017

Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται Φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων

ΑΘΗΝΑ 3/10/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3638
ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ
Συνάδελφοι,
Ο νόμος 4489/2017 αρθρ.36 παρ.2 ορίζει ότι οι αξιολογούμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τα φύλλα Αξιολόγησης και να τα υποβάλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την δημοσίευση του Νόμου.
Η προθεσμία έληξε χθες Δευτέρα 2/10/2017.
Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Οι Διοικητές θέλουν να συνεχίσουν τους εκβιασμούς για να σπάσει η Απεργία – Αποχή κατά των Αξιολογήσεων. Οφείλουμε να πατάξουμε τέτοιες Απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις με δυναμικές ενέργειες των Διοικήσεων των Σωματείων και των εργαζομένων.
Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 θα πρέπει να οργανωθούν καταλήψεις στις γραμματείες των Νοσοκομείων και στα Γραφεία των Διοικητών των Νοσοκομείων προκειμένου να σταματήσουν να δέχονται αυτοαξιολογήσεις και να χορηγούν πρωτόκολλα εμπιστευτικά ή μη.
Η κα Γεροβασίλη ας αναλάβει το πολιτικό κόστος της αποτυχίας της και να ψηφίσει νέο εκβιαστικό νόμο.
Όσα φύλλα Αξιολογήσεων κατατέθηκαν σήμερα 3/10/2017 είναι άκυρα.
Να ζητήσετε να ακυρωθούν τα πρωτόκολλά τους.
Συνάδελφοι,
Το επόμενο διήμερο περιμένουμε γραπτώς και αναλυτικά τα ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης. Θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία.
Μας φοβούνται.
Νικάμε.
Δεν εκβιαζόμαστε.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ