Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                       ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2/06/2016
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Όσον αφορά τη μισθολογική κατάταξη των τριών υπαλλήλων οι οποίοι ανήκουν σε κλάδο ΔΕ (πρόσληψη με εμπειρία ή μετάταξη με νόμο) η ομόφωνη θέση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής είναι να παραμείνουν μισθολογικά στη ΔΕ κατηγορία.
Θα πρέπει οι εφαρμοστικοί και διευκρινιστικοί νόμοι, οι οποίοι κοινοποιούνται εκ μέρους της πολιτείας, να συντάσσονται με περισσότερη σαφήνεια για την αποφυγή αναταράξεων και παρεξηγήσεων.
Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Σύλλογος θα συνεχίζει να αναδεικνύει, να υπερασπίζεται και να περιφρουρεί σθεναρά τα δίκαια και έννομα εργασιακά κεκτημένα.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ