Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

papaxristopoulos
Σε πρόσφατη συγκέντρωση νοσηλευτών-τριών έξω από τη Βουλή που οργάνωσε η ΠΑΣΟΝΟΠ βρέθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ιατρός του Ευαγγελισμού κ. Θ. Παπαχριστόπουλος, και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει στα κανάλια δηλώσεις εγκωμιαστικές για το νοσηλευτικό επάγγελμα επισημαίνοντας και τα προβλήμτα όπως η έλλειψη νοσηλευτών κτλπ (δείτε το σχετικό video ΕΔΩ)
 Ο κύριος  Παπαχριστόπουλος στα λόγια καλά τα λέει, αλλά στην πράξη ψήφισε το ασφαλιστικό που στέλνει τους νοσηλευτές-τριες για σύνταξη στα 67 με συντάξεις πείνας, ψήφισε το νέο μισθολόγιο που κόβει 20% τις αμοιβές των νοσηλευτών για τις βάρδιες και καθιερώνει   επίδομα θέσης για τους νοσηλευτες-τριες μικρότερο από αυτό των άλλων υπηρεσιών,  ψήφισε το 3ο μνημόνιο που συνεχίζει την ίδια πολιτική περικοπών και περιορισμών στις χρηματοδοτήσεις και τους διορισμούς στα δημόσια Νοσοκομεία και αυτή την εβδομάδα θα ψηφίσει και  το πολυνομοσχέδιο με τις αυξήσεις στους έμμεσους φόρους, τις αυξήσεις  στη φορολογία των χαμηλά και μεσαία αμοιβόμενων μισθωτών (που είναι και οι πιο πολλοί νοσηλευτες - τριες), θα ψηφίσει και τον αυτόματο κόφτη που απειλεί τους μισθούς των νοσηλευτών -τριων και όλων των δημοσίων υπαλλήλων με νέες περικοπές.
Πραγματικά, η  υποκρισία  του κυρίου Παπαχριστόπουλου απέναντι σε όλους εμάς τους νοσηλευ΄τες -τριες δεν έχει όρια!