Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                    Κομοτηνή 25/1/2016



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο  Σύλλογος Εργαζομένων του Γ. Ν. Κομοτηνής συμμετέχει  δυναμικά στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 31/1/2016 στις  11.00 π. μ. που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ – Νομαρχιακό τμήμα Ροδόπης σε συνεργασία με όλους τους φορείς – παραγωγικές τάξεις του νομού μας ενάντια στην κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται για ακόμη μια φορά να εισβάλλουν σε όλους εμάς.
Συνάδελφοι, τα βασικά στοιχεία του νέου ασφαλιστικού θίγουν τους πάντες, τους σημερινούς ασφαλισμένους, αυτούς που ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη, τους ήδη συνταξιούχους και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, η οποία εξαιτίας των ελαστικών μορφών απασχόλησης και των δραματικά μειωμένων αποδοχών, είναι αμφίβολο εάν και πότε θα πάρει σύνταξη. Επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι του Ν. Ροδόπης, ενώνουν τη φωνή τους για να διατρανώσουν την αντίδραση τους για τα παραπάνω μέτρα.
Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ                           ΝΤΙΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ