Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων στη δράση «Ο Αη Βασίλης, άργησε μια μέρα»



Για μια ακόμη χρονιά, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, συμμετέχει στην εθελοντική κοινωνική δράση  «Ο Αη Βασίλης, άργησε μια μέρα», με στόχο την στήριξη των οικογενειών σε ανάγκη. Η δράση αυτή, ανήκει σε μια πρωτοβουλία πολιτών, οι οποίοι θέλησαν μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων να ενώσουν τις φωνές ερασιτεχνών και επαγγελματιών διαφόρων χώρων προς ένα κοινό σκοπό. Αυτόν της ανακούφισης ευπαθών ομάδων και την αύξηση της κοινωνικής συνοχής, μέσω του πολιτισμού. Στη δράση συμμετέχουν συμμετέχουν, καταστήματα και καφετέριες, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, σχολεία κ.α. όλης της πόλης.

Έχει ήδη τοποθετηθεί ένας σάκος μπροστά από το γραφείο Μισθοδοσίας. Από τις 23 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια κλπ προκειμένου να διανεμηθούν μέσω της κοινωνικής Υπρεσίας του Δήμου Κομοτηνής και του κοινωνικού παντοπωλείου σε συνανθρώπους που βιώνουν πραγματική ένδεια.


Ο Σύλλογος σας ζητεί ευγενικά τη συμμετοχή σας έτσι ώστε να γεμίσουμε το σάκο, όπως το πετύχαμε τη περασμένη χρονιά.


Παράλληλα, στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, συναυλίες, εικαστικές δράσεις και εκθέσεις κλπ. Ο χαρακτήρας της δράσης διατηρείται καθαρά φιλανθρωπικός, χωρίς την διαμεσολάβηση χρηματικών μέσων συναλλαγής. Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.




Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα της δράσης, παρακάτω: