Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Είχαμε υποστηρίξει ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας απέναντι στους υγειονομικούς
και τους κοινωνικούς φορείς της πόλης για προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κομοτηνής, είχαν άρωμα εκλογών.
Χρειάστηκαν μόνο λίγα 24ωρα για να αποδειχθεί ότι όσα υποσχέθηκε ήταν χωρίς κανένα αντίκρισμα, κοινώς »άνθρακες ο θησαυρός».
Ο υπουργός προανήγγειλε προσλήψεις χωρίς την έγκριση συναρμόδιων Υπουργείων, ακόμα και του Υπουργείου Υγείας!
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αναγγέλθηκαν χωρίς κανένα έρεισμα, εφόσον δεν έχουν προβλεφθεί προσλήψεις στον προϋπολογισμό του 2015 που ήδη έχει κατατεθεί στη Βουλή!
Θα πει κανείς, “κοστίζει τίποτα να εξαγγέλλεις προσλήψεις  προεκλογικά;”.
Αν  πρόκειται για την υγεία κοστίζει και μάλιστα πολύ βαριά».