Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δελτία Τύπου

09.10.2014

Ο ΕΣΥτης Ιατρός Υπουργός Υγείας πλειοδοτεί υπέρ της Αξιολόγησης των ευτελισμενων εργαζομενων στο Δημόσιο Τομέα Υγείας

ΑΘΗΝΑ 9/10/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3664
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επ ευκαιρία των διαβεβαιώσεων – δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λ.Γρηγοράκου σε σύσκεψη – επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ότι η Αξιολόγηση των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία δεν θα σημαίνει και απολύσεις, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Αξιολόγηση «καλών – κακών και άσχημων» στο Δημόσιο Τομέα Υγείας δεν μπορεί να υπάρξει!!!
2. Ο κος Αναπληρωτής Υπουργός, γνωρίζει εξαιρετικά καλά τις τραγικές έως επικίνδυνες ελλείψεις εργαζομένων, άλλωστε προέρχεται εργασιακά, από το χώρο. Αδικεί τον εαυτό του και όλους εμάς, να μην έχει να πει μια κουβέντα για την κάτω από το όριο λειτουργία μας
3. Καταπονημένοι – γερασμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν τα δραματικά κενά του Συστήματος και αξιολογούνται ως ανεπαρκείς ....!!! Αιδώς Αργείοι!!!!
4. Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις στη ΤΡΟΪΚΑ για διαθεσιμότητες περνούν μέσα από την δήθεν Αξιολόγηση και αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις». Οι διαβεβαιώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας παραμένουν κενές περιεχομένου. Άνευ σημασίας – αξίας – ουσίας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ