Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Διεθνή Εκστρατεία Συλλογής Υπογραφών κατά της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 16/05/2014
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3109
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ ξεκινάει Διεθνή Εκστρατεία Συλλογής Υπογραφών μέσω των Διαδικτυακών τόπων www.avaaz.org & www.ipetitions.com
ΕΚΣΤΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ για απόσυρση του Ν. 4250/2014 περί «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ».
Επιλέξαμε παράλληλα με τη Συλλογή Υπογραφών των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας, την προώθηση Διεθνούς καμπάνιας προκειμένου να αναδειχθεί ο αυταρχισμός και η αυθαιρεσία της Κυβέρνησης στην μεθοδευμένη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ των Υγειονομικών. Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στοχεύει στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας και σε νέες μειώσεις μισθών. Ταυτόχρονα εγκαθιδρύει διαρκή κινητικότητα και συστήνει τη νέα δεξαμενή Διαθεσιμοτήτων – Απολύσεων.
Με την ενεργή συμμετοχή όλων ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να στοχοποιήσει τους Δημόσιους Υπαλλήλους και τα Κοινωνικά αγαθά.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ