Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Δίκη για το ωράριο του προσωπικού

ΑΘΗΝΑ 22/1/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2584

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ


Συνάδελφοι,
Καλούμε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων του Λεκανοπεδίου στα Δικαστήρια την πρώην Σχολή Ευελπίδων (κτίριο 7) την Δευτέρα 27/1 στις 9.00πμ προκειμένου να παραστούμε στη Δίκη στην οποία κατηγορούμενοι είναι Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων της Αθήνας.
Η ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά κατά του Υπουργού Υγείας και Διοικητών Νοσοκομείων για την εργασιακή εξουθένωση που προκαλεί η μη τήρηση των Κοινοτικών Οδηγιών που κυρώθηκαν με ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ στα ωράρια του προσωπικού (12ωρη ανάπαυση μεταξύ δύο βαρδιών 2 repo και 1 νύκτα την εβδομάδα).
Μετά την εισαγγελική έρευνα αποδόθηκαν κατηγορίες σε Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων των οποίων δειγματοληπτικά καταθέσαμε προγράμματα εργασίας του προσωπικού.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ