Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση για τις διαθεσιμότητες

Από ενημέρωση που είχαμε από την ομοσπονδία αναφορικά για τις διαθεσιμότητες, προέκυψαν νέα δεδομένα   χθες το απόγευμα σε ότι αφορά τις διαθεσιμότητες των Εργαζόμενων στα Περιφερειακά Νοσοκομεία.
        Οι, διαθεσιμότητες που ως γνωστόν αφορούσαν τις ειδικότητες των Οδηγών - των Καθαριστών και Καθαριστριών - των Φυλάκων και  Νυχτοφυλάκων- των Πλυντριών και  των Σιδερωτριών, χθες το απόγευμα ΑΝΕΣΤΑΛΗΣΑΝ για όλους και για όλα τα Νοσοκομεία.
         Αυτά τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, επιβεβαιώθηκαν τηλεφωνικά στην  Πρόεδρο του Σωματείου μας.

         Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά, να φέρουν τελικά θετικό αποτέλεσμα και να μην είναι κινήσεις  για να κάμψουν τις αντιδράσεις μας.