Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Απεργία για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου κήρυξε και η ΟΕΝΓΕ.

1.   Συμμετέχει στη Διαδήλωση που οργανώνουν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για να καταγγείλουμε τον νέο κυβερνητικό προϋπολογισμό υποταγής στο καθεστώς της στυγνής δημοσιονομικής επιτήρησης της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., της διαιώνισης της καταστροφικής ύφεσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης
2.   ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από κοινού με την ΠΟΕΔΗΝ,για να υπερασπίσουμε ότι απέμεινε από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και να διεκδικήσουμε ένα καθολικό, ολοκληρωμένο, αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με ισότιμες, ποιοτικές, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, περίθαλψης, αποκατάστασης, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους. Τη μέρα της απεργίας διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας από κοινού με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα Ψυχιατρεία που διαλύονται, στον ΕΟΠΥΥ που κατεδαφίζεται, με συλλόγους ασθενών και εργαζόμενους άλλων κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποίηση.