Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει την πρωτοβουλία των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με σύνθημα: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ» ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΑΝΕΧΕΙΑΣ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ξεκινούν αύριο τη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, εκφράζοντας και μ’ αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στις μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές και τις απολύσεις.
Η Ε.Ε. καλεί όλες τις Ομοσπονδίες, τα πρωτοβάθμια Σωματεία και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να εκφράσουν, με όλους τους τρόπους, έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής των πεζοπόρων σχολικών φυλάκων και να προσφέρουν φιλοξενία και κάθε βοήθεια για την προβολή αυτής της κινητοποίησης, σ’ όλες τις πόλεις απ’ τις οποίες θα περάσουν.
Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων των εργαζομένων, του Δημόσιου, αλλά και του Ιδιωτικού Τομέα, που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές και φιλοδοξούμε ώσπου να φτάσουν στην Αθήνα να δημιουργηθεί ένα κύμα αλληλεγγύης και αγώνα σ’ όλη την Ελλάδα, που στο τέλος αυτής της δοκιμασίας, όσων συναδέλφων έχουν μπει ή μπαίνουν στη διαθεσιμότητα, θα είναι η ακύρωση των απολύσεων και η ανατροπή αυτών των πολιτικών.
Σας στέλνουμε συνημμένα την ανακοίνωση των σχολικών φυλάκων, καθώς και το πρόγραμμα της διαδρομής τους για να έρθετε σε επαφή και οργανώσετε την υποδοχή τους.


Επικοινωνία: κιν.6984258222, E-mail: sxolikoifilakesthesniki@yahoo.gr, www.sxolikoi-filakes.blogspot.gr




Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.