Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Πατησίων

Σ  Ω  Μ  Α  Τ  Ε  Ι  Ο          Ε  Ρ  Γ  Α  Ζ  Ο  Μ  Ε  Ν  Ω  Ν
ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
Χαλκίδος 15 – 17 Αθήνα 111-43
Αθήνα 21/6/13

                                    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                (μετά από Γενική Συνέλευση την 20/6/13)
Τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε καταιγισμό δημοσιεύσεων αναφορικά με το κλείσιμο των μικρών νοσοκομείων στην Αθήνα.
Το Γενικό Νοσοκομείο «Πατησίων» για άλλη μια φορά μπήκε στο στόχαστρο της λαίλαπας που απειλεί να σαρώσει τα νοσοκομεία.
Οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και ο κόσμος της περιοχής προειδοποιούν όσους επιχειρήσουν την διάλυση του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» ότι θα μας βρουν μπροστά τους, έτοιμους να αγωνιστούμε για να περισώσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Τα Νοσοκομεία δεν κλείνουν. Βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται. Αυτό θέλει ο λαός και θα το πετύχει.
Σας καλούμε την Πέμπτη 27/6 και ώρα 19:00 μπροστά στο Νοσοκομείο μας να φωνάξουμε δυνατά για άλλη μια φορά ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Πατησίων»