Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Έγκριση επιχορήγησης Νοσοκομείων


ΘΕΜΑ: «Έγκριση επιχορήγησης Νοσοκομείων συνολικού ποσού  300.000.000,00 ΕΥΡΩ  από   την πίστωση του Φ. 210  Κ.Α.Ε.  2326»

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   
                                   
1. Την  έγκριση  της  επιχορήγησης  των  αναφερομένων  στην  παρούσα  Νοσοκομείων,  συνολικού  ποσού τριακοσίων εκατομμυρίων  ευρώ ( 300.000.000,00 €) από την πίστωση που αναλήφθηκε με την σχετ. (4) απόφαση σε βάρος του Φ. 210 Κ.Α.Ε. 2326 του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας   οικ. Έτους 2013.
2.  Την έκδοση ογδόντα οκτώ (88) χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής στο όνομα  των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, που αναφέρονται στον κάτωθι πίνακα με τα αντίστοιχα Α.Φ.Μ., τις αντίστοιχες Δ.Ο.Υ. ως επιχορήγηση για την πληρωμή ανεξόφλητων υποχρεώσεων προς τρίτους παρελθόντων ετών, με ιδιαίτερη μέριμνα στην τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε προμηθευτές των ειδικών μονάδων (Μ.ΕΘ., Μ.Α.Φ., Μ.Τ.Ν. κ.λ.π) ως εξής:

 Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» 999227410 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 1.700.000,00