Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ: Απεργιακές κινητοπιοήσεις


 ΑΔΕΔΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -1- 69100





                                                   ΚΟΜΟΤΗΝΗ 28/11/2012
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤΟΚ 63
                                                        Π Ρ Ο Σ
                      ΤΟΥΣ Α΄ΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ
                                   Μ.Μ.Ε Ν . ΡΟΔΟΠΗΣ

ΘΕΜΑ: Απεργιακές κινητοπιοήσεις

            

                  Η  Ε.Γ της ΑΔΕΔΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ μετά ομόφωνη απόφασή των μελών της , αποφάσισε να προκήρυξη 24 Περιφερική απεργία με συμμετοχή όλων των νομών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
     Επίσης ενημερώνει όλους τους συναδέλφους το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων καθώς και των ενημερώσεων από μέλη της ΕΓ ΑΔΕΔΥ ΡΟΔΟΠΗΣ.
·        Δευτέρα 3/12 και 4/12 επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους από μέλη ΕΓ ΑΔΕΔΥ ΡΟΔΟΠΗΣ.
·        Τετάρτη 5/12 παρουσία του Γ.Γ Ε.Ε ΑΔΕΔΥ κ. Ηλιόπουλου για περιοδεία στους εργασιακούς χώρους και ενημέρωση της κοινωνίας για την κατάσταση στο Δημόσιο.
·        Πέμπτη 6/12 24ωρη  απεργία με συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία   της Κομοτηνής παρουσία του Γ.Γ ΑΔΕΔΥ  και όλων των απεργών από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας  , πορεία προς την αιρετή περιφέρεια και μετά στην αποκεντρωμένη .



                ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Δ.Υ ΤΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΝΑ  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

                                       ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓ
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΚΑΣΣΕΡΗ ΝΤΙΝΑ