Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μη συμμετοχή των Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν. Ροδόπης στην 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 19 Δεκεμβρίου 2012.




ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ                           Κομοτηνή 13-12-2012
Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ                                   Αρ. Πρωτ. 66


Δ/νση: Δημοκρατίας 1
Γραφείο 307, πρώην Νομαρχία                                             ΠΡΟΣ:
Πληρ. Ιωαννίδης Γεώργιος
Τηλ. & Φαξ: 2531029778 - 2531150154                             Α.Δ.Ε.Δ.Υ.                                              
Κιν. 6977484654
E-mail: adedyrodopi@yahoo.gr                         ΚΟΙΝ : Ά/θμιους Συλλόγους
htt://adedyrodopis@.blogspot.com                                      Μ .Μ .Ε .



Θέμα : Μη συμμετοχή των Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν. Ροδόπης στην 24ωρη απεργία           της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 19 Δεκεμβρίου 2012.


  Καταδικάζουμε τις ενέργειες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να εντάξει σε διαθεσιμότητα όλους τους Υπαλλήλους Δ.Ε. Ι.Δ.Α.Χ. με αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
  Αντιστεκόμαστε στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις συναδέλφων μας.
  Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών.
  Αντιστεκόμαστε στους εκβιασμούς και την αυθαιρεσία που στόχο έχουν να     καθυποτάξουν τις αντιδράσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

  Το Ν. Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Ροδόπης σχετικά με την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 19 Δεκεμβρίου, αφού εκτίμησε την κατάσταση (χαμηλή συμμετοχή απεργών 12,6% στην Περιφερειακή απεργία στις 6-12-2012 ) και για συντήρηση δυνάμεων, σε συνενόηση με τους Α/θμους Συλλόγους αποφάσισε να μην συμμετέχει στην απεργία.
  Αποφάσισε όμως να πραγματοποιήσει ενημερωτικές συναντήσεις στους εργασιακούς χώρους, να διανείμει το απεργιακό υλικό ( αρκεί να το παραλάβουμε έγκαιρα ), να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου στις 5 η ώρα να καλέσει το λαό σε Μουσικό Συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, η εκδήλωση θα κλείσει με πορεία των συγκεντρωμένων.



          Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν. Τ. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Ροδόπης 

          Ο Πρόεδρος                                                                Η Γ. Γραμματέας

     Ιωαννίδης Γεώργιος                                                         Κασσέρη Ντίνα