Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τι «συμφώνησαν», τι μας περιμένει..

Γύρω στα μεσάνυχτα χθές, τελείωσε η θεατρική παράσταση που είδαμε σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη.
Μελό αφηγήσεις από «δημοσιογράφους» οδήγησαν αρκετούς στα ΑΤΜ για ανάληψη - αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα – πολεμικές ανταποκρίσεις, για κάτι που είχε ψηφιστεί από τον Φεβρουάριο του 2012!
Που το είχε καταθέσει για ψήφιση ο ίδιος ο Βενιζέλος! και το είχε ψηφίσει και ο Σαμαράς και ο Βρούτσης!!! 


Συμπέρασμα…

1.ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ!!

2.ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 586 Ευρώ .. (μικτά) οριζόντια για όλους!

3. Από τον Μάρτιο ξεκινάει διαδικασία για περαιτέρω προσαρμογή των μισθών .. προς τα κάτω… μέχρι να συναντήσουμε την… Βουλγαρία!! (149 ευρώ μισθός!)

4. Για φέτος μένουμε στις 2.000 απολύσεις…

5. Κατάργηση όλων των εποχικών και ειδικών επιδομάτων..

(επιδόματα για εργαζόμενους στον τουρισμό ΤΕΛΟΣ)

6. Διπλασιασμό -και βάλε – της συμμετοχής στα έξοδα του ΕΟΠΠΥ

7. Ελεύθερες απολύσεις- για να παίρνουμε άλλον πιο φθηνό -

8. Και για του χρόνου; βλέπουμε ! – τα ραδίκια ανάποδα -



ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ


Τώρα εσείς ξέρετε.. αράξτε στον καναπέ σας… φτιάξτε μια φραπεδιά… και δείτε τον Σουλειμάν.. τον Ντεμπρεντέρη.. την Σιλά … την Σία και τον Μπάμπη – που ανέχεται τον ΣΥΡΙΖΑ !! – τον Μπέζο σε επανάληψη, τον Καψή και την Χούκλη, πουλήστε κοψοχρονιά ότι σας έχει απομείνει, θαυμάστε το παλάτι της Γιάννας, το κότερο του Λάτση, τις αρπαχτές του Μπόμπολα, βάλτε σε σελοφάν τον καυστήρα (μην σκουριάσει κιόλας), φωνάξτε στα παιδιά σας αν πάνε να κάνουν καμιά κατάληψη, ειρωνευτείτε αυτούς που θα απεργήσουν και θα διαδηλώσουν αύριο… και όταν εξαθλιωθείτε τελείως, αναρωτηθείτε που είναι όλοι αυτοί που θα σας σώσουν…


Αι σιχτιρ !