Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥ )


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
151 26
ΤΗΛΕΦΩΝΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωστοποιούμε ότι κατόπιν της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε στις
συνέχιση της καταβολή οφειλών
, που25 Απριλίου του 2012, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, οι Εργαζόμενοι αποφάσισαν τηΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που ξεκίνησαν από 4/4/2012, διεκδικώντας δεδουλευμένα 2 μηνών για άμεση, εξαιρέσιμων, νυχτερινών, αργιών και υπερωριών ( Ιανουαρίου-Φεβρουάριο 2012).
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Αποφασίσαμε ομόφωνα μορφή διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας
, όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε άρρηκτα ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτήν τη, μιας που παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες.
Κατόπιν τούτου συνεχίζουμε την από καταβολής
4/4/2012 ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, η οποία θα συνεχιστεί έως της οριστικής-κατάθεσης των οφειλών μας στην τράπεζα.
Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας
μέρες Γενικής Εφημερίας το
, και κάθε αρμόδιο φορέα να μεριμνήσει, ώστε να προστατευθεί τιςNοσοκομείο, δεδομένου ότι ο αριθμός των εν υπηρεσία εργαζομένων θα είναι ανεπαρκής.
Ταυτόχρονα η Γενική Συνέλευση
συγχώνευση Νοσοκομείων
του προσωπικού υγείας
παράλληλα με την επίσχεση και τις κάτωθι
, μπροστά στην πολιτική λιτότητας, την κατάργηση των οργανικών θέσεων, τη, τη συρρίκνωση των Υπηρεσιών Υγείας με Κέντρα Υγείας που κλείνουν, τη δραματική έλλειψη, την τραγική έλλειψη των υλικών που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των αρρώστων, αποφάσισεΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Τη Δευτέρα 30/4/2012, την Τετάρτη 2/5/2012 και ώρα 08.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ.
·
Τη Πέμπτη 3/5/2012 και ώρα 9.00 οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην Κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου1ου ορόφου για 2 ώρες. (γραφεία Διοικητή, Αν. Διοικητή
Σε αυτόν τον ξεκάθαρα δίκαιο αγώνα μας
, σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες.
Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση όλων των ασθενών μας και των πολιτών

 Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
.
(Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ)ΜΑΡΟΥΣΙ210- 8039442- ΤΕΛΕΦΑΞ 210- 8043182