Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στη διαμαρτυρία για την Υγεία (ΑΔΕΔΥ)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για την προάσπιση της Δημόσιας και δωρεάν Υγείας, καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών-Μελών της και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνουν αύριο στη 1.00μμ στο υπουργείο Υγείας οι Νοσοκομειακοί Γιατροί και η ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Η πολιτική που ακολουθούν η συγκυβέρνηση και η Τρόικα οδηγούν σε υποβάθμιση και διάλυση τη Δημόσια Υγεία, με δραματικές επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες και στην κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού συνόλου.
Τα προβλήματα της υγειονομικής περίθαλψης για τους ασφαλισμένους στο Δημόσιο έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.
Ταυτόχρονα, οι νέες περικοπές φαρμάκων, πόρων και μισθών του ιατρικού προσωπικού που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο, θα οδηγήσουν τη Δημόσια Υγεία σε διάλυση.
 
 
 
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.