Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΟΕΔΗΝ

 ΑΘΗΝΑ 24/6/2011


ΑΡ.ΠΡΩΤ. 2608



ΠΡΟΣ: ΤΑ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΠΟΕΔΗΝ



Συναδέλφισσες –φοι,

Η κυβέρνηση παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας προγραμματίζει να ψηφίσει τα αντιλαϊκά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού Νόμου με τη διαδικασία του επείγοντος μέσα στην άλλη βδομάδα. Για το λόγο αυτό οριστικοποιήθηκε η 48ωρη γενική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011.

Η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει ενεργά στην 48ωρη Απεργία, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της τόσο στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που φορτώνει τα βάρη και πάλι στις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων, με νέες οριζόντιες περικοπές, όσο και στα ειδικότερα θέματα του χώρου της Υγείας – Πρόνοιας.



Σας καλούμε να δώσετε το παρόν Μαζικά, Αγωνιστικά στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις, για την Αθήνα - Πειραιά:

• Τρίτη 28 Ιουνίου 10πμ προσυγκέντρωση κάτω από τα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ.

• Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος

Στην Περιφέρεια πάρτε μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις που συνδιοργανώνουν τα Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.


Καλούμε επίσης τα Δ.Σ. στην Αττική να προμηθευτούν υλικό από τα γραφεία της ΑΔΕΔΥ στην περιφέρεια από τα Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

                                                  ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ



               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                          ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ