Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ - τοποθετούνται 31 άτομα στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Εκδόθηκαν σήμερα στη σελίδα του ΟΑΕΔ (δείτε ΕΔΩ) τα προσωρινά αποτελέσματα για τα προγράμματα κοινοφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, αποτελέσματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και Νοσοκομεία.
Κάνοντας μια επεξεργασία με φίλτρο των πινάκων EXCEL με τα αποτελέσματα στις  στήλες "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ" και "ΕΠΙΤΥΧΩΝ" καταλήξαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου θα τοποθετηθούν 31 εργαζόμενοι (είχαν προκηρυχθεί 43 θέσεις) στα πεντάμηνα προγράμματα στις θέσεις που φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

1
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

3
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

8
ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

3
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

2
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

4
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

1
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ


2
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

1
ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2
ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

1
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

1
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

1
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

1

Η έναρξη της εργασίας των ωφελούμενων ενδεχομένως να γίνει τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου.

Ως Σύλλογος βέβαια τασσόμαστε ενάντια σε αυτές τις ελαστικές μορφές εργασίας που δεν αποτελούν παρά μόνο "ασπιρίνη" για την κατάσταση που βιώνουμε στο Νοσοκομείο και απαιτούμε κάλυψη των κενών θέσεων με ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.