Το Νοσοκομείο σου ή ... το νοσοκομείο "μισή ώρα δρόμος"
Με έναν ξεχωριστό τρόπο, συνεχίζει, τον αγώνα του, ο Σύλλογος εργαζομένων, του Νοσοκομείου Κομοτηνής, δημιουργώντας, ένα βίντεο, στο διαδίκτυο. Μέσα, από αυτό, στέλνουν μήνυμα στους πολίτες και τους ζητάνε, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, ώστε, το Νοσοκομείο Κομοτηνής, να παραμείνει ανοικτό. «Μην επιτρέψεις, να σου στερήσουν, το δικαίωμα, στην περίθαλψη. Το νοσοκομείο Κομοτηνής, πρέπει, να παραμείνει ανοικτό. Καμία κλειστή κλινική, καμία υποβάθμιση. Στήριξε την προσπάθεια μας, φώναξε κι εσύ μαζί μας, για ένα νοσοκομείο, χωρίς κενά, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Δεν κλείνουν, απλά, ένα νοσοκομείο, βάζουν σε κίνδυνο, την ζωή όλων μας».

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η ΑΔΕΔΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αίτημα την απόσυρση ενός ακόμα αυταρχικού, αντιδημοκρατικού και αντισυνταγματικού Νομοσχεδίου, το οποίο εμπεριέχει δρακόντειες και αυθαίρετες διατάξεις για τις πειθαρχικές διαδικασίες που αφορούν τους εργαζόμενους σε ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμούς αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, πέντε Ομοσπονδίες (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, ΠΟΠΟΚΠ, Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας και Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων ΕΟΠΠΥ) προχωρούν με κοινή τους απόφαση, σε στάση εργασίας, αύριο Τετάρτη, 20/3/2013,  από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου.

    Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων-μελών της, καθώς και μέλη του Γενικού της Συμβουλίου, να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 12.30 το μεσημέρι.


Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.